Om Eva

Det at male er blevet en stor del af mit liv. Siden 1995, hvor jeg gik på daghold med maleri og tegning på Svendborg Kunstskole, har jeg malet ved forskellige kunstnere på kurser og alene.

Jeg maler  akrylmalerier med motiver som oftest betsår af indtryk, lys og stemninger fra naturen. Da det ikke kun er det sete, men det oplevede, både i det store perspektiv og det nære, bliver mine malerier ekspresive naturabstraktioner.
Jeg arbejder konstant med at finde en balance mellem det abstrakte og det konkrete; mellem kaos og orden. Oftest i klare farver og helst malet i det fri.

Jeg er også meget fascineret af at arbejde med model , både som den hurtige streg og modellens bevægelser og statur. Dette udtrykker jeg både med akvarel/tusch på papir og med akryl på lærred.

Jeg udstiller  1 gang årligt på Filosofgangen i Odense sammen med kunstgruppen “Bad Timing”  i uge  9 – 10. Derudover udstiller jeg 2 uger i juli måned med kunstgruppen  “Panorama” tilknyttet Egebjerg Mølle og den sidste weekend i uge 42  udstiller jeg på  “Simac” i Svendborg , som er  Lions salgsudstilling . Endvidere har jeg udstillinger på virksomheder og institutioner. Se hvor jeg udstiller her.

Er I interesserede i en udstilling eller
at se mine malerier herhjemme kan jeg kontaktes på mail eller tlf.

EVA LINDEGAARD
Rantzausmindevej 27
5700 Svendborg

Mobil: 2247 8702
Email: eva.lindegaard@gmail.com